vrijdag 1 april 2011

Tostada pecorino & champignons

Tostada pecorino & champignons door Ellen
Gegeten op 1 april 2011 @ Ellen

Ingrediënten: (voor- of bijgerecht voor 4 personen)
  • 1 bakje kastanjechampignons (250 g)
  • 1 schaal paddestoelenmelange (200 g)
  • 25 g boter (hadden wij niet nodig)
  • 2 el olijfolie
  • 2 sjalotten, gesnipperd (wij hadden normale uien)
  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • 2 meergranenwraps (zak 320 g), in kwarten (wij hadden 4 hele wraps)
  • 1/2 bakje platte peterselie (a 20 g), blad fijngesneden
  • 75 g Pecorino Romano (kaas), grof geraspt (wij hadden goedkope geraspte kaas)

Bereiden:
Maak de champignons en de paddestoelen schoon met keukenpapier. Halveer de champignons en snijd de paddestoelen in stukken. Verhit (de helft van de boter en) de olie in een ruime koekenpan. Voeg de champignons en de paddestoelen toe en roerbak ca. 10 min. tot het vocht bijna is verdampt. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de rest van de boter en de olie, de sjalotten/ui en de knoflook toe en bak 3 min. mee. Verhit een andere koekenpan en bak de wrap(kwarten) zonder boter of olie in ca. 3 min. krokant. Keer regelmatig. Verdeel ze over 4 borden. Schep het paddestoelenmengsel erop. Bestrooi met de peterselie en de kaas of roerbak dit kort mee met het paddestoelenmengsel.

Bron: http://www.ah.nl/recepten/recept?id=704308&rq=tostada+pecorino

Geen opmerkingen:

Een reactie posten