zaterdag 31 juli 2010

Pasta penne met bloemkool

Pasta penne met bloemkool, stukjes spek, tomaatjes en creme fraiche door Arina

De pasta moet 10-12 minuten koken en de bloemkool 8, begin dus met het koken van de pasta en gooi na een paar minuten de bloemkool erbij :D scheelt water en plek op je fornuis.
Bak ondertussen de spekjes even uit en als ze knapperig genoeg zijn zet je ze even opzij in een bakje. Bak in het spekvet de tomaatjes die je in een paar stukjes gesneden hebt tot ze lekker zacht zijn ^^
als de pasta en bloemkool gaar zijn giet je ze af en gooit de spekjes en tomaatjes erbij, even roeren en dan de creme fraiche erbij en weer roeren :D en dan is het lekker warm geworden en dan kun je het opdienen.
vond het verrassend lekker. Was eigenlijk een recept voor een ovenschotel, maar ik was de kaas vergeten dus heb ik het recept aangepast :D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten