dinsdag 5 januari 2010

Kelly's pastry

Kelly's pastry door Kelly

Benodigdheden (voor 1 persoon):
1 plakje bladerdeeg
2/3 blokjes diepvriesspinazie
Handje cashewnoten
Mascarpone
Honing

Bereiden:
Ontdooi het plakje bladerdeeg in zoverre dat je hem iets verder kunt uitrollen, dat werkt makkelijker. Vervolgens ontdooi je de spinazie zodat het prakbaar is. Daar leg je dan een laagje van op het bladerdeeg (zodat je hem nog schuin dubbel kunt vouwen). Smeer met een mes er wat mascarpone overheen, vervolgens een dun laagje honing, dan een handje cashews, beetje aanvullen met nog wat meer spinazie, en dubbelvouwen.
Dit zet je dan zo'n 25 minuten in een voorverwarmde oven van 220 graden.

Heerlijk als vervanger voor vlees/aardappels bij het hoofgerecht of als voorgerecht. Ik vind het altijd erg lekker in combinatie met rijst met wat ragôut.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten