maandag 25 januari 2010

Risotto met tuinerwten

Risotto met tuinerwten door Emma

Ingrediënten (voor één persoon):
* 1/3 bakje champignons
* 1/2 paprika
* een handje gemalen kaas
* 100 g risottorijst
* 200 mL water
* een handje tuinerwten (diepvries)
* 1/3 bakje Quorn stukjes (NB: kip kan natuurlijk ook)

Bereiden:
Snijd de paprika in stukjes en de champignons in kwarten. Bak de Quorn in zo'n 5 minuten lekker bruin. Voeg de paprika en champignons toe en bak een paar minuten mee. Voeg het water toe, breng het aan de kook en gooi de rijst erbij. 10 minuten laten koken, maar halverwege gooi je de erwten erbij, rechtstreeks uit de vriezer. Als het bijna klaar is (=lekker papperig, maar niet te droog), roer je de kaas er doorheen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten