donderdag 23 december 2010

Pesto-room pasta met pijnboompitjes

Pesto-room pasta met pijnboompitjes door Arina

Ingrediënten (voor 1 persoon):
Tagliatelle (75 gr pp)
Kipfilet
kippenbouillonblokje
groene pesto
slagroom
pijnboompitten

Bereiden:
Zet water op met het boullionblokje en als het kookt gooi je er de kipfilet en de pasta in. Kook de pasta zolang het volgens de verpakking moet. Kijk na een paar minuten of de kip gaar is, zo ja haal eruit en snij in dunne kleine plakjes. Gooi ze in een klein pannetje en zet het gas op middel vuur. Gooi er een half potje pesto in en wat slagroom (op gevoel) en roer dat door elkaar. Gooi de pijnboompitjes erbij. als de pasta klaar is afgieten en door de saus roeren en serveren. Done! duurt slechts 10 minuten en dan lekker eten. Eventueel wat zout erover om de smaak wat de versterken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten