maandag 24 maart 2008

Maaltijdsalade spek met fèta

Maaltijdsalade spek met fèta door Emma

Klik hier voor de variatie zonder sla en brood.

Ingrediënten (voor 2 à 3 personen/porties/dagen):
- 1 krop ijsbergsla
- 1 pakje (=2 kleinere bakjes) gekruide spekblokjes
- 1 potje feta
- 3 tomaten
- 1 klein rood uitje
- stokbrood

Bereiden:
Bak het spek gaar. Was en snij de tomaten, bij voorkeur in blokjes of stukjes. Schil en snij het uitje in kleine reepjes. Scheur en was de sla. Laat de feta uitlekken.
Zoek een mooie schaal en doe daar de sla, tomaten en ui in. Meng het met je (schone) handen door elkaar. Leg er de fetablokjes op en doe daar het spek (hoeft niet helemaal warm meer te zijn) bovenop.
Serveer met stokbrood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten