zaterdag 10 november 2012

Marshmallow-fudgetaart

Marshmallow-fudgetaart door Emma

Ingrediënten:
2 blikjes gecondenseerde melk
600 g chocolade (puur)
15 marshmallows, in kleine stukjes gesneden
200 g biscuits, verkruimeld
250 g boter

Bereiden:
Smelt 200 g boter en roer het door de koekkruimels. Bekleed een taartvorm met bakpapier en verdeel de koekkruimels over de bodem, druk aan met de bolle kant van een lepel. Smelt de chocolade au bain marie met de rest van de boter en een snufje zout. Als de chocolade gesmolten is roer je de gecondenseerde melk er doorheen. Voeg op het laatst de stukjes marshmallow toe (laat wat over voor decoratie) en verdeel over de taartvorm. Steek de laatste stukjes marshmallow in de fudge en laat de taart in de koelkast afgedekt opstijven. Haal een paar uur voor serveren uit de koelkast en geef niet te grote stukjes, want deze taart is erg machtig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten