Ingrediënten:
250 g bloem
2 tl bakpoeder
1 tl kaneel
100 g boter
200 g suiker
1 zakje vanillesuiker (of 1 tl vanillearoma)
2 eieren
125 ml crème fraiche
150 ml kokosmelk
4 rijpe bananen
150 g mango (diepvries)
100 g framboos (diepvries)
175 g poedersuiker
Bereiden:

Bak in ongeveer 1 uur tot de cake goudbruin en gaar is, laat vervolgens 30 minuten in de vorm afkoelen. Verwarm de rest van de kokosmelk met poedersuiker in een pannetje op laag vuur tot een dik glazuur ontstaat. Lepel dit vervolgens over het bananenbrood en laat nog een uur afkoelen.
Maximaal 1 dag houdbaar.
Bron: AH.nl en BBC Food
Em, de shoutbox is kapot!
BeantwoordenVerwijderenWat ik wilde shouten: op dit moment staat bij mij in de oven volkoren bananenbrood met dadels. Ik ben benieuwd. :-)
http://www.ah.nl/allerhande/#/recepten/882642