Wentelteefjes door Ellen
Gegeten op 6 maart 2011 @ Ellen
Ingrediënten: (voor 8 wentelteefjes)
- 2 eieren
- 2 dl melk
- 8 sneetjes (wit)brood
- boter (om in te bakken)
- suiker
- kaneel
Bereiden:
Klop het ei los in de kom, voeg de melk toe en roer alles goed door elkaar. Snijd eventueel de korstjes van de sneetjes brood. Wentel de sneetjes door het eimengsel en leg ze even op een bord zodat het vocht goed in het brood trekt. Verhit de boter in een koekenpan en bak het brood op laag vuur aan beide kanten mooi goudbruin. Strooi er royaal suiker en kaneel (of stroop, rozijnen, …) op. Smakelijk!
Klop het ei los in de kom, voeg de melk toe en roer alles goed door elkaar. Snijd eventueel de korstjes van de sneetjes brood. Wentel de sneetjes door het eimengsel en leg ze even op een bord zodat het vocht goed in het brood trekt. Verhit de boter in een koekenpan en bak het brood op laag vuur aan beide kanten mooi goudbruin. Strooi er royaal suiker en kaneel (of stroop, rozijnen, …) op. Smakelijk!
Bron: Kook! Op eigen benen met Fokke en Sukke
Geen opmerkingen:
Een reactie posten